Publicatie BB november 2019 Spiegelbeeld

spiegelbeeld-magazine-artikel-wintertijd

Gepubliceerd door

Spiritualiteit en meer

Over eenbrederekijkopzaken.com: Decennia lang wilde ik een boek schrijven over: hoe spiritualiteit begrijpelijk met een kop en een staart dichterbij te brengen. Zodat dit niet alleen bekend is bij mensen die vanuit omgeving of door zelf zoeken daar verder mee zijn gekomen. Welnu. Het boek is verschenen. Over stop-de-zomertijd.com: Wij maken deel uit van een spirituele groep onder leiding van Birgitte Bosch. Zij heeft gereageerd op een oproep van een Ascended Master om in actie te komen wanneer iets niet goed voelt. In dit geval de wisseling naar zomertijd en weer terug. Wij hebben op ons genomen om een website met tekst te maken. Met steun van anderen is dit gerealiseerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.