Wat zeggen grote leermeesters hierover: “Het is belangrijk om aan te tonen, zowel natuurlijk, biologisch, wetenschappelijk en wat betreft sensitiviteit en spiritualiteit, waarom de wintertijd beter is.”

Mr. Morya hierover: “….men heeft dikwijls geen idee hoeveel men uit balans en uit evenwicht haalt wanneer men telkens de klok verzet of met het uur speelt. Als men met de tijd gaat spelen, want dit brengt werkelijk zoveel verstoringen en zoveel verstoringen op zoveel vlakken. En heel veel mensen gaan zich dan terneer geslagen voelen want ze voelen zich moe, ze voelen zich uit hun evenwicht. Uw lichamen zijn gewend aan bepaalde tijdstippen waarop u eet, waarop u slaapt, uw ritme heeft. Alles wordt verstoord en denk niet dat een uur geen kwaad kan want een uur verschil stoort en verstoort heel veel.”

“…..wanneer men eerlijk is en wanneer men werkelijk in eerlijkheid gaat kijken, dan ziet men dat rond deze periodes het werk- en ziekteverzuim piekt. Dat men werkelijk pieken heeft dat mensen zich ziekmelden maar ook de kinderen. Het verstoort kinderen enorm en dit maakt dan ook dat wanneer de kinderen verstoord worden er heel veel wordt verstoord.”

“….Daarom Mijn geliefde broeders, Mijn geliefde zusters, wanneer men goed kijkt, kijkt men hier goed naar dan ziet men dat wanneer men alles in zijn ritme laat, in een natuurlijk bioritme laat, wanneer alles in zijn ritme mag blijven en een eigen ritme mag hebben, dat dit ten goede komt, dat dit ten goede komt van de gezondheid en dat dit ten goede komt van de mensheid. Dat het mensen energieker maakt, dat het mensen gezonder maakt want de weerstand zal dan hetzelfde blijven of de weerstand zal zelfs toenemen. En Mijn geliefde broeders, Mijn geliefde zusters, dat is in het voordeel van iedereen en dat is voordeliger voor iedereen.”

Ascended Master (=Meester in het Licht) Morya over de wisseling naar zomertijd en weer terug

Mr St Germain hierover: “…..Mijn geliefde zusters, Mijn geliefde broeders, dit zijn belangrijke tijden, want het zijn tijden waarin uw stem werkelijk mag klinken. Maar dat de stem ook verschil uitmaakt. Dat u gehoord kunt worden en dan is het belangrijk eraan te blijven werken, het is niet genoeg om nu te zeggen : “oh stop er maar mee, want de klok wordt toch niet meer verzet. De wet komt er toch door dat de klok niet meer verzet wordt.” Het is belangrijk, het is belangrijk om uw energie en uw licht hierin te laten zien. Het is belangrijk om aan te tonen, zowel natuurlijk, biologisch, wetenschappelijk en wat betreft sensitiviteit en spiritualiteit, waarom de wintertijd beter is. Voel dit en ervaar dit. Want Mijn geliefde zusters, Mijn geliefde broeders, wanneer het niet in beweging blijft, loopt men het risico dat men het weer op de lange baan schuift. Dat men het nog verder voor zich uit schuift. Voel dit, ervaar dit. Want het is belangrijk, het is een tijd van mogelijkheden. Zowel wat betreft de wet van het niet meer verzetten van de klok, het uur. Maar ook andere zaken!!! Er is beweging, er is verandering, er komt licht in zaken, er komt licht op aarde. Voel dit, ervaar dit en kom zelf mee in beweging. Laat uw stem horen. Laat uw licht schijnen. Durf in openheid te komen en te laten zien wie u bent. Het is goed. Het is goed want het zijn tijden, tijden van beweging, en ook tijden van bevrijding.”….

Ascended Master (=Meester in het Licht) Saint Germain: De Wintertijd is de meest natuurlijke tijd

Lees verder: Natuurlijk